HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.09.21. 22:18 magyarvidék

Az IKSZ országos elnöksége Zsófiapusztán ülésezett

 Az IKSZ elnöksége Zsófiapusztán ülésezett 2011. szeptember 16-17- ig, az elnökséget Schaller Ernő, az IKSZ külügyi munkacsoportjának vezetője látta vendégül. Az ülést megtisztelte jelenlétével Rétvári Bence, szervezetünk egykori elnöke, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Államtitkára. Az este kezdődő kibővített elnökségi ülés egészen hajnalig tartott, Stágel Bence IKSZ elnök nyitotta meg a találkozót elnöki beszámolójával.

 

Stágel Bence elmondta: az elmúlt időszak komoly előrelépés volt szervezetünk számára, kormánypárti ifjúság szervezetként is helyt áll az IKSZ. Elnökünk továbbá reményét fejezte ki, hogy az elkövetkezendő években felnövekszik egy kereszténydemokrata nemzedék. Az IKSZ szervezetek gyarapodása mellett kiemelte szervezetünk kis közösségeinek munkáját, a Morus Szt Tamás Kört, és az ikszesek számára színes programokat szervező, valamint szakmai téren is kiemelkedően teljesítő munkacsoportokat. A hétvégén az IKSZ-et érintő minden lényeges kérdés szóba került: helyi szervezetek jövőképei, az utánpótlás kérdése, szervezetünk új alapszabálya, a gyerehaza.org kezdeményezésünk.

Az elnökség minden tagja megtartotta féléves beszámolóját, az elmondottakból kitűnt: mind szervezetépítésben, mind szakmapolitikai téren komoly munka folyik. A Vidékért Munkacsoport és az Oktatási Munkacsoport is szakmai javaslatokkal segítette a kormányzatot az elmúlt hónapban, az országos- és budapesti IKSZ szervezetek száma is szép számban növekszik. A Nemzetpolitikai Munkacsoport tevékenysége is figyelemre méltó, az elmúlt félévben számos határon túli ifjúsági szervezettel kötött az IKS együttműködési megállapodást.

Sosem kívánhatnánk eredményesebb és jobb hangulatúbb elnökségi ülést, nagy köszönet illeti Schaller Ernő barátunkat, aki vendégül látta az IKSZ elnökségét.

Az október 22-i országos küldöttgyűlésen találkozunk.

Palócz László felsőoktatási kapcsolattartásért felelős alelnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr353244603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása