HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.11.16. 00:36 magyarvidék

Fontos a kormánynak az IKSZ!

 Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Vidékért Munkacsoportja november 5-én Debrecenben tartotta meg aktuális ülését a helyi KDNP irodában, amelynek legfőbb témája az országos küldöttgyűlés illetve az elmúlt egy év értékelése volt.

Harangi Fülöp a munkacsoport új vezetője ismertette az országos küldöttgyűlés határozatát, amelynek értelmében megválasztották a munkacsoport vezetőjét személyében.

Az elmúlt egy év tevékenységet sikerként értékelte, mivel sikerült a vidékpolitika részesévé tenni az IKSZ Vidékért Munkacsoportját szakpolitikai tevékenysége által, ezáltal a vidéki fiatalokat érintő döntésekben a kormányzat rendszeresen,  figyelembe veszi döntéshozatala során a fiatal kereszténydemokraták javaslatait, mint tette a fiatal gazdák életpálya modelljének vagy éppen a demográfiai földprogram kidolgozása során.

Ezt követően a tagok megválasztották a munkacsoport új titkárát Szajbert Ákost, aki jelenleg a debreceni IKSZ titkára. A jövőt tekintve az új munkacsoport vezető a szükséges szakpolitikai tevékenységek mellett fontos célként nevezte meg a közösségépítés fontosságát, illetve a szükséges kapcsolat létrejöttét a MAGOSZ Ifjúsági Tagozatával és az AGRYA- Fiatal Gazdák Magyaroszági Szövetségével.

Ezenkívül döntés született arról, hogy a közeljövőben az IKSZ kérdőíves felmérést végez a mezőgazdasági szakközépiskolák tanulói és az agráregyetemek hallgatóinak körében a demográfiaiföldprogram népszerűsítése érdekében.

IKSZ Vidékért Munkacsoport

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr103386221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása