HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.10.07. 02:05 magyarvidék

Szőlő és Bor Ünnepe Kisdorogon

2011. szeptember 17.-én a Tolna megyei Kisdorogon megrendezésre került az immáron hagyományos Szőlő és Bor Ünnepe.A rendezvény helyszíne a kisdorogi szőlőhegy területe volt, ahol nagyméretű sátor szolgálta az összejövetel lebonyolítását.A délután 14 órától hajnali 3ig tartó falunapon a rendezésbe ezúttal bekapcsólódott a helyi KDNP szervezet is.
Mintegy 200 fő jelent meg a helyszínen az esemény során.

A kötetlen baráti összejövetelen műsort adott az általunk meghívott Kisdorogi Székely Népdalkör, amit a jelenlévők nagy tetszéssel fogadtak, ezenkívül megjelentek a szintén általunk meghívott helyi futballklub tagjai 40 fővel.


Az esemény a helyi szőlő- és borkultúra fejlesztésének célját szolgálja. Ilyenkor lehetőség nyílik a helyi szőlőskertek és présházak közös megtekintésér is.A nap folyamán a zenét a helyi KDNP titkára szolgáltatta, aki alaposan megtáncoltatta a résztvevőket. Érdekes színfoltja volt az eseménynek, hogy a szomszédban születésnapi rendezvényen tartózkodó MNO munkatársai is bekapcsolódtak a színes forgatagunkba. Bemutatásukat nagy taps fogadta.


A kisdorogi KDNP taglétszáma 12 fő volt, az utóbbi hetek szervezőmunkája során ez 40 főre bővült.Ezen a rendezvényen szinte valamennyi tagunk megjelent és igazi csapattá szerveződött, ami a jövőt illetően biztatásra ad okot számunkra a további működéshez.

kdnp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr123284177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása