HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.06.17. 02:04 magyarvidék

A kormányfő-helyettes Szegeden

 

Szegeden járt a miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolt, aki párelnökként a KDNP megyei szervezeteit látogatja végig ezekben a hetekben, hogy tájékozódjon a kereszténydemokraták helyi közéletben betöltött szerepéről. A politikus portálunknak beszélt a kettős állampolgárságról, a kormány eredményeiről, illetve az aktuális társadalmi és gazdasági változásokról is.

A kormányfő-helyettest a szegedi KDNP-székházban fogadta a párt helyi választmánya, előtte azonban Semjén Zsolt nyilatkozott portálunknak. Szóba került többek között a kettős állampolgárság kérdése, hiszen eddig már több mint 90 ezren kértek magyar állampolgárságot a határon túlról. A pártelnök a kormány gazdaságélénkítő intézkedéseiről is beszélt, amit többek között a hitelminősítő intézetek pozitív adatai is alátámasztanak. De szóba kerültek aktuális kérdések is, mint amilyen a rendvédelmi dolgozók nyugdíjrendszerének átalakítása.

szegedma.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr172991064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása