HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.04.04. 01:40 magyarvidék

Újjáalakult az IKSZ Vidékért Munkacsoportja

Március 26-án Debrecenben megtartotta újjáalakuló ülését az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Vidékért Munkacsoportja, ahol megerősítették tisztségében Kovács István a munkacsoport vezetőjét illetve kinevezték a munkacsoport titkárává Harangi Fülöpöt, szervezőjévé pedig Korbeák Györgyöt.

Az IKSZ Vidékért munkacsoport elsősorban vidékfejlesztés, mezőgazdaság valamint szociálpolitika terén kívánja elősegíteni szakpolitikai előadások, vitaestek, beszélgetések szervezésén keresztül és szakmai anyagok készítése által az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség munkáját.

Az IKSZ Vidékért Munkacsoportja feladatának tekinti a gazdálkodó, a mezőgazdasági vállalkozó, az agrárvégzettséggel rendelkező, a szegénységben, illetve mélyszegénységben élő vidéki fiatalok képviseletét. A vidék társadalmával összefogva egy sokkal sikeresebb, emberibb és igazságosabb jövőképet kíván megteremteni a magyar vidék számára. Együttes erővel el kívánja érni, hogy a vidék jövőjének biztosítása érdekében az agrárfiatalság  apáik, nagyapáik  nyomdokába lépve folytassa a mezőgazdasági termelő tevékenységet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr612797738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása