HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2012.01.12. 01:42 magyarvidék

Megszünteti a bor forgalomba hozatali járulékát a kormány

200:200

 A kormány megszünteti a bor forgalomba hozatali járulékát, az Agrármarketing Centrum helyett pedig a jövőben a Magyar Turizmus Zrt.-vel végeztetné el a hazai borok népszerűsítésével kapcsolatos feladatokat - értesült a Magyar Nemzet.


A lap információi szerint a kormány december végi ülésén döntött arról, hogy az agrár- és bormarketing-tevékenységgel kapcsolatos feladatokat az Agrármarketing Centrum helyett a Magyar Turizmus Zrt. lássa el a vidékfejlesztési miniszter szakmai felügyelete alatt. A döntés következtében az országgal kapcsolatos marketingtevékenységek egy kézben összpontosulnak. A szervezeti átalakulás részleteit március 31-ig fogják kidolgozni.

A kormány egyúttal arra is utasította a vidékfejlesztési minisztert, hogy készítse elő a jogszabályokat a bor forgalomba hozatali járulékára fizetett kötelezettség megszüntetésére. A kormány a döntéssel a vállalkozások terheit szeretné csökkenteni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr633538496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása