HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.11.24. 03:07 magyarvidék

Vállalkozói Fórum Tapolcán

 2011. november 9-én, a Veszprém megyei Tapolca város Tamási Áron Művelődési Központjában került megrendezésre a Kereszténydemokrata Néppárt és a Barankovics Alapítvány szervezésében a kis- és közepes vállalkozások helyzetének javításáról rendezett fórum.

A rendezvényen Erdélyi Balázs, a tapolcai KDNP-szervezet titkárának bevezetője után köszöntöt mondott Császár László, Tapolca Város polgármestere és Vörös Béla, a TKVE (Tapolcai Körzet Vállalkozói Egyesülete) elnöke.
A köszöntőket követően az Új Széchenyi Tervvel kapcsolatos általános tudnivalók és gyakorlati lehetőségek címmel tartott előadást Dr. Temesvári Balázs, a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezető igazgatója. Ez után a régióban elérhető aktuális pályázatokról Cseszneki Gyula, Kis- és Mikro Vállalkozások Országos Egyesületének elnöke beszélt a hallgatóságnak. Az előadások között legvégül Baracskai László, a Foglalkoztatási Hivatal Új Széchenyi Terv Mobil tanácsadója világított rá a vállalkozások tényleges mindennapi gondjaira kínálkozó lehetséges megoldásokra.

A hallgatóság nagy száma és az előadások után felmerült kérdések és hozzászólások egyaránt jelezték a rendezvény sikerét.

Könnyid István

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr693407557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása