HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.10.26. 02:35 magyarvidék

Harangi Fülöp lett az IKSZ Vidékért Munkacsoportjának vezetője

 Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség - IKSZ Országos Küldöttgyűlése október 22-én a Vidékért Munkacsoport vezetőjévé választotta Harangi Fülöpöt a munkacsoport eddigi titkárát.

Meggyőződésem, hogy a történelmi kereszténydemokrata mozgalomnak helye van a vidékpolitikában, mivel a kereszténydemokrácia képes hatékony, modern és megvalósítható válaszokat adni az ágazatot sújtó problémák felszámolására, hogy az agrárfiatalság apáik és nagyapáik nyomdokába lépve illetve a vidék jövőjének biztosítása érdekében folytassa a mezőgazdasági termelői tevékenységet-fogalmazott a munkacsoport előtt álló feladatokról az új munkacsoport vezető.

Az IKSZ munkacsoportjai szakmai alapon létrejövő testületek, az azonos területen tevékenykedők konzultatív fórumai, valamint a szakmai alapon történő közösségépítés, illetve a programírás szellemi műhelyei.

Magyar Vidék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr723330366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása