HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.06.19. 00:00 magyarvidék

E hónapban fizetendő a kárenyhítési hozzájárulás!

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja az agrárkár-enyhítési rendszerhez csatlakozott valamennyi mezőgazdasági vállalkozás és termelő figyelmét arra, hogy az egységes kérelem végleges területadataira alapozva hivatalos értesítésben ismerteti az érintettekkel a befizetendő kárenyhítési hozzájárulás pontos összegét és a fizetési kötelezettség teljesítésére vonatkozó részletes feltételeket.
A kárenyhítési hozzájárulás befizetésére előírt határidő 2011. június 30.


A kárenyhítési hozzájárulás befizetésére előírt határidő 2011. június 30., ám ez a határidő a befizetésnek a kárenyhítési lebonyolítási számlára történő jóváírására, és nem a banki átutalás elindítására vonatkozik! A kárenyhítési törvény értelmében a befizetés kizárólag banki átutalással teljesíthető, és csak az fogadható el, ahol az előírt kötelezettség teljes összegét legkésőbb június 30-án jóváírják a kárenyhítési lebonyolítási számlán. Az átutalást tehát ajánlatos annak időigényére – ami pénzintézetenként elérő, akár több munkanap is lehet – figyelemmel, a befizetendő összeg ismertében késlekedés nélkül megtenni!

Az összeget a Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Hivatal 10032000-00281629-00000017 számú Kárenyhítési lebonyolítási számlájára kell utalni, a közlemény rovatban az ügyfél-regisztrációs szám megadásával.

A kárenyhítési törvény értelmében a fizetési kötelezettségüket elmulasztóktól be kell hajtani a hátralékot: a kárenyhítési hozzájárulás a fizetendő egyéb támogatásokból visszatartható, ugyanakkor ebben az esetben a határidőn túli befizetés következtében a gazdálkodó a tárgyévben kárenyhítő juttatásra nem lesz jogosult.

OrientPess Hírügynökség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr932996378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása