HTML

Magyar Vidék

Minden ami vidék.

Friss topikok

2011.04.06. 02:58 magyarvidék

Munkanélkülieket segítő program Szabolcsban

A nyíregyházi Regionális Alapítvány 75 millió forintos pályázati támogatást kapott az évek óta elhelyezkedni nem tudó emberek munkába állításához aminek köszönhetően Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében folytatódik a hátrányos munkanélkülieket segítő Dolgozzunk újra együtt európai uniós program.

A program által lehetőség nyílik arra, hogy 120 nehéz helyzetben lévő álláskereső segítséget kaphat munkaerő-piaci integrációjához. A programba bevont munkanélküliek elsősorban hiányzó alapismereteiket pótolják, és szakképzésben vesznek részt, illetve szakemberektől kapnak hatékony támogatást álláskereséshez, elhelyezkedéshez. Emellett egyéni mentálhigiénés és szociális gondozásban részesülnek, miközben a tanfolyamok, tréningek idejére napi kétezer forint megélhetési támogatás is kapnak.

A program célja, hogy a programban résztvevő állásnélküli emberek a program során elsajátított képességeik és tudásuk által munkát találjanak dolgozzanak és ezáltal az adófizető polgárok népet táborát gyarapítsák aminek hatására képesek lesznek öntudatos felelős polgárokká válhatnak és képesek lesznek lesznek eltartani családjukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr762803621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása